27 oktober

En vecka sedan sist! vet att det är mycket dåligt av mig men tiden går för fort! Ska försöka bättra mig!
Så helgen var mycket bra! Fredag började med play practice kl 6.00, självklart var aulan vi är i låst och ingen nyckel så vi fick öva i ett klass rum! wiee. Sen var det en timmas early out på grund av att fotbolls matchen blev flyttad i tid och plats så för att vi skulle hinna dit så slutade skolan 1 timma tidigare, heelt sjuk. Fotbollen var mycket kall och två timmars resa vilket var lite segt men det var kul ändå!

Så lördag blev det lite scrapbooking och på kvällen blev det bio och middag med Demi, Amanda, Kelsey och Danny vilket var väldigt trevligt!
I söndags tog vi grupp foton, och fyy för det! jag ser absolut hemsk ut på dem allihop! Lyckat!
I går var det early out och jag skulle även till min stora lycka få develop min film i foto för att se om mina kort faktiskt hade fastnat, men oj nej, när hela processen är klar tror ni inte att filmen är HELT svart då! jag gjorde ALLA steg korrekt i develop processen så det måste varit något innan som gått snett och aj vad lack jag blev, hade sprungit runt i regn och jobbat hårt med de bilderna och jag hade faktiskt ganska höga förhoppningar på några utav dem men nehe så kan det gå! Så i dag har jag åter igen varit ute och tagit 34 nya bilder och håller alla mina två tummar för att de ska visas på filmen när jag är färdig imorgon!

 

 

 

 

 

Ganska korta inlägg blir det men tiden räcker inte till mer, nu måste jag fila lite på en upsatts och sen är det snart läggdags! träning kl.06.00 imorgon igen..


Ha det så bra så länge! Saknar er där hemma! <3 Puss och kram!


20 oktober .... REDAN?!

Tiden går så otroligt fort! håller ni inte med mig!? Redan den 20 oktober, helt otroligt!
Förlåt för lite dålig uppdatering på senaste, men jag skyller på att tiden inte räcker till!
Förra veckan var inte mycket mer än vanligt, pjäs övningarna är i full gång och tycker faktiskt att det är både roligt och riktigt mysigt, vet inte varför men det bara är det på något sätt, fixa lite med scen uppsättningar måla lite och öva på scenerna.

i lördags vad det lugnt, skrev brev till mormor & morfar och farmor och så blev det lite scrapbooking. Söndags blev det senior pictures "plåtning" (LeAnne tog dem) och sen så gjorde jag och LeAnne en FANTASTISK svensk middag på kvällen, bestående av Köttbullar potatis och gräddsås, och till efterrätt ostkaka med sylt och grädde! Mums! Maten uppskattades men ostkakan var sådär tyckte de (jag ÄLSKAR ostkaka så klagade inte)

I går kom Deb från min organisationen i USA och sa hej i skolan, jag fick skriva under reglerna en gång till jag fick hennes visit kort och sen åkte hon igen. Jag fick även en inbjudan till internationell helg i en granstad, de bjuder in utbytesstudenter till en helg med aktiviteter, så det skickade jag in anmälan till i dag, hoppas att jag får en plats det hade varit kul att träffa lite andra utbytisar.
I går vad det även sista volleyboll matchen. Vilket betyder ingen mer volleyboll för mig, nu är det pjäsen ett tag och sen blir det nog cheerleading.


Senior Pictures:








12 oktober..

I dag snöade det på morgonen, och inte lite heller, fyyyy! Inte kul alls, jag är inte redo för snö än, men som tur var så var den helt borta när skolan var slut.

I dag fick vi tillbaka våra projekt i drawing och jag blev så otroligt glad över betyg och kommentaren jag fick, jag vill inte alls vara skrytsam för helt håller jag inte med honom men så här skrev han:

"Very nice work! You have A LOT of talent! Your work is consistently some of the best in the class"

så ja det blev ett klart A, med 98% Wiee, blev verkligen så glad! När det är ett ämne som man verkligen tycker om med, ett ämne som jag med nöje kämpar för att göra bra i från mig i.

I morgon har jag redan varit borta i 10 veckor! och om exakt lika lång tid så är det dags för jul! kan ni tänka er vad tiden går fort!

Det blev ett kort inlägg denna gången med, jag är ganska trött så tänkte att jag skulle läsa de sista sidorna i eclipse och sen sova. 

Men vi hörs snart igen!

Och tack SNÄLLA mormor och morfar och farmor för breven! Jag uppskattar det verkligen, och extra tack för innehåll! Jag SKA svara denna gången, tids nog, jag är verkligen ledsen över att det inte kommer svar ibland men allt går verkligen i ett och jag gör mitt bästa! :) Men ni ska veta att jag uppskattar det såååå mycket!


10 oktober..

drawing projekt..



Kan ni se vem der är? :) Vet att blixten förstör lite..

7 oktober..

Det börjar kylas av här nu, i morse hade vi första frosten, var tvungen att skrapa av bilen innan det bar av till skolan.

I går fick vi info om graduation "saker" så som vi hemma beställer student mössor och andar tillbehör så där det samma sak här. och fick även veta att vi kommer att få behålla våra student "kläder" ni vet de där mössorna och kappan som man har på sig! Häftigt va?! Inte vet jag vad jag ska ha det till sen men kan vara kul som ett minne :)
Det var även senior night vilket innebar sista hemma match med volleybollen där man "tackar" av de spelare som är seniors, även mig. Man gick in med sina föräldrar (värd föräldrar i mitt fall) och så presenterade de oss och berättade lite kort om vad vi hade för planer och så i framtiden, sen när vi står där uppradade allihop så kommer resten av laget in och så får vi alla var sin "korg" med massa grejer i och en Braves balkong flygande :). Väldigt amerikanskt, jag väntade bara på att någon skulle börja gråta.





I dag blev jag klar med ett projekt i drawing, blev faktiskt ganska nöjd så ska försöka ta en bild och lägg upp, vi skulle teckna av ett halvt människoansikte, och jag ska inte säga vem jag valde för det ska ni få gissa när jag tagit kort på den, förhoppningsvis kan ni se vem det ska föreställa.
Jag var även på tryouts för skolans pjäs som ska sättas upp, det är något med Robin Hood, gick ganska bra tycker jag så får väl se om jag platsar och får en roll :) Lite spännande.

Men nehe nu ska jag göra lite läxor, måste jobba lite i förhand för imorgon är det borta match vilket betyder SEN hemkomst.

Ha det så bra tills vi hörs igen!


Nervös kväll..

Vill börja med att tacka mamma och pappa så jätte mycket för vykort och present från Barcelona! :) fick en jätte fin plånbok på posten i dag.



Sen till den nervösa biten..
När jag kommer hem från en trevlig lasagna supper med volleyboll laget har jag 4 mail i inkorgen, vilka består av bland annat ett från pappa och ett från Nordea!
I går beställde jag ett par stövlar online efter att de hade slut på dem i min storlek i affären, jag som alltid varit mot uggs hittade ett par som jag nästan blev kär i, jag ville verkligen ha dem! jag vill inte gå omkring i det kalla vädret här och frysa om fötterna och dessa var snygga enlig mig. Men nehe då ska det krångla ja! Så läser pappas först där han berättar att något skumt är på gång med mitt konto och lika så säger Nordeas mail, och om jag stirrar upp mig som aldrig förr! jag kollar internet banken och mitt konto är TOMT!  förutom 0.65 kr.
Men för att göra en lång historia kort då jag har tid att ta igen då jag har stirrat runt hela kvällen så var det ingen fara, Nordea skyddade mitt konto mot något som visade sig vara ofarligt och biten där mellan orkar jag inte och har inte tid att förklara. Kanske i morgon! :) 

Hörs snart!

(skumt inlägg eller hur, men ja jag hinner inte mer)
 



Stövlarna som jag skickade efter men som jag nu inter kommer att få för att mitt kort inte gick att handla för på den hemsidan!


Homecoming week!

Så nu är det lördag och jag har genomgått min första och sista homecoming vecka. Vill ni höra om den och se lite bilder? Ska bli.

Måndag 28 sep: Första homecoming "dagen" började med att sälja Braves grejer på en skola för de mindre barnen för student council, Sen var det skola där jag snart upptäckte att vi hade early out så slutar kl 13 istället för 15.30. Tema på dagen var stop ljus, var du singel så skulle du ha grönt, upptagen rött och komplicerat gult. Jag hade en grön t-shirt på mig tycket det var bra nog. Så när klockan var ett så gick vi till våra homecoming pynt områden, jag pyntade staketet på fotbollsplanen andra målade gångvägen, pyntade korridorerna, gjorde flak till paraden och pjäser. Efter det var det volleyboll träning och efter det var det träning inför den kommande fotbollsmatchen som vi tjejer skulle spela på torsdagen. Det var riktigt roligt men otroligt kallt..




Tisdag 29 sep: Denna dag var det blast from the past tema, jag hade lite 50-tal stil men inget jätte allvarligt i med att min utklädnings garderob fick stanna hemma. Under home room var det Olympic med buss pull (ja det är vad det låter som, man dra en buss) efter skolan var det volleyboll match i Le Mars.







Onsdag 30 sep: Dagens tema var grandma and grandpa, jag hoppade över att klä ut mig, kände inte för det bara. I food klassen bakade jag svenska pannkakor till ALLA, jag missade labben förra veckan så jag var tvungen att ta igen den genom att göra pannkakor till alla :) men det uppskattades så det var kul. Efter skolan var det volleyboll träning i en kortare version, på slutet åt i vi istället Pizza och kollade på en inspelad match från tisdagen. Efter det var det meningen att vi skulle åkt och tränat fotboll men jag valde att stanna hemma, hade lite att ta igen med skolan och så.



Torsdag 1 okt: torsdagen innebar costume day och det ända som fanns grejer till var djävul så det var vad det fick bli. Torsdagen innebar även powder puff fotbollsmatch men vädret var SÄMST, regn i massor och jätte kallt och blåsigt så vi trodde länge att det skulle bli inställt men det slutade mad att vi spelade på träningsplanen. Det var verkligen riktigt roligt, blev tuffare än vad som var meningen men det är väl så seniors mot juniors kan man räkna med annat än krig. Som tur var blev ingen skadad. Efter matchen åkte vi hem till en i laget och åkt lasagne och brownies.







Fredag 2 okt: I går var en dag full med aktiviteter, det var spirit day i skolan, vilket innebar kläder i svart guld och vitt det var även early out för att gå till aulan och titta på pjäserna homecoming grupperna hade satt upp och sen var det veckans höjdpunkt enligt många, kröning av homecoming kung och drottning, vilket verkligen var en stor grej. När det var klart så var det dags för homecoming parad vilken jag deltog i, jag och LeAnne åkte i en pick up och vinkade oh kastade godis med en stor skylt Mikaela Sandahl Sweden på. Efter det åkte vi hem en snabb sväng och senare var det dags för fotbolls match och dansen. Vädret var tyvärr inte det bästa så vi stod fullt påpälsade på matchen med filtar och allt, men det är faktiskt lite mysigt det med. Efter matchen som vi vann stort var det homecoming dans! Ja hade en jätte bra kväll och som alltid så blir det var man gör det till.
  


















RSS 2.0