18 februari 2010

I dag så har jag ÄNTLIGEN köpt min prom dress! wihoo, började nästan bli lite stressad, det är bara två månader kvar och den ska hinna komma och bli anpassad till mig så det känns skönt, nu ska jag bara hitta skor och smycken och gå ner en sådär 10-15 kilo i vikt så vore allt PERFEKT men ja vi får se hur det där med viktnedgång går.

Så i dag kom vi även hem från State wrestling turneringen. Det började i går och vi är tyvärr redan hemma, turneringen håller på till lördag men eftersom våran ända tävlande blev utslagen var vi tvungna att åka hem. Det var i alla fall jätte häftigt den dagen vi fick chansen att vara där. Vi åkte härifrån onsdag morgon och var nere i des moines som är Iowas huvudstad och staden som turneringen hölls i vid 11 tiden, vi åt lunch checkade in på hotellet och gjorde oss redo för cheerleading. Efter det så åkte vi till arenan, där vi fick gå in i en speciell cheer ingång där de kollade oss med hår, naglar och smycken, så att allt var perfekt och efter det fick vi gå in till själva arenan. Det var verkligen jätte häftigt, en arena i Kinnarps storlek med 8 brottnings mattor och nästan fullsatt även om det bara var kval matcher. Våran kille, Patrik blev tyvärr utslagen efter två matcher vilket betydde att han inte gick vidare till torsdagen och vi var tvungna att åka hem dagen efter. Men på kvällen blev det i alla fall lite shopping i en jätte stor mall, jag hittade en snygg brun väska i lite större format som jag även får i min dator i så den bli en perfekt skolväska, ett par ballerina skor som jag älskar, en topp och en kort svart kavaj. Efter lite shopping åkte vi tillbaka till hotellet och jag Jordan och Mariah beställde pizza till hotellrummet och kollade på OS. Sen var det dag att sova.
På morgonen åt vi en mycket god hotell frukost och begav oss sedan tillbaka till cherokee. Vi var tyvärr även tvungna att gå tillbaka till skolan så det blev en halvdag i skolan. Efter skolan åkte jag och amanda och kollade på prom dresses, och ja som ja sa innan så köpte jag även en! :D



My dress












Alla <3 dag..

..Vilket betyder den 14 februari.
Jag ska inte börja detta inlägg med oj vad fort tiden går (även om den gör det) för det gör jag alltid annars, men det var ett tag sen jag skrev.
Antar att det kan bero på en ganska så händelselös vecka.
Förra helgen var det cheerleading på lördagen, var borta i princip hela dagen som vanligt, och från och med denna turnéring så var det vinna eller försvinna för killarna, vi hade två som lyckades kvala sig till nästa omgång.
På söndagen pratade jag med mamma och pappa och kollade på Super Bowl som är en av världens största sport händelse enligt många. Det är alltså finalernas final i amerikansk fotboll (för de som inte har sport koll)
Veckan som gått har varit som vilken vecka som helst förutom att jag var hemma sjuk i fredags och har mått halvdant hela helgen vilket ledde till att jag fick stanna hemma från cheerleading i går, vilket vad lite synd för en av våra brottare lyckades nämligen kvala sig till nästa omgång som är State hade varit kul at vara där och hejja på. Men nu blir det i alla fall state turnering som börjar på onsdag. Så vi åker till des moines vilket ska bli väldigt spännande. State är en JÄTTE stor turnering som håller på ända tills lördag tror jag så blir några dagar borta från skolan vilket är på gott och ont. Jag har missat ganska mycket på grund av sjukdom och snödagar och ja ni vet ju att i april kommer jag att behöva ta ledigt över en vecka, ooops. Men jag hoppas att det inte ska bli några problem för jag åker i vilket fall! ;)
Fick tidning av mamma i fredags och brev av morfar och mormor i går vilket alltid är kul!
Och för en stund sen fick jag sms om att skolan är inställ imorgon på grund av vädret, great! Hade nog behövt morgondagen i skolan om jag ska i väg onsdag :S har ju lite att ta igen efter en sjukdag förra veckan med. Men aja det ska nog lösa sig.

Trotts att vi faktisk är lediga imorgon ska jag nog sova nu. Är ganska trött faktiskt, kanske ska jag läsa några sidor i en bok jag på börjat innan dock.
Jag har nämligen bestämt mig för att börja läsa lite mer så jag lånade två böcker på biblioteket i torsdags, en har jag redan läst ut (dear John) som var för övrigt väldigt bra. Så ja nu är det bara att sätta i gång med nästa. Nyttigt att läsa och ja alltid lär man sig något.

Aja hörs snart igen, förlåt för ett virrigt inlägg..



The Copper Cup!

Hej Allesammans! Just nu är jag helt underbart lycklig, jag har funnit Cherokees guldgruva! :D ett underbart mysigt café Med massa gott te och kaffe drinkar! HUR 17 HAR JAG MISSAT DETTA!
The Copper Cup får mig att känna mig som hemma, då en god kopp te och ett mysigt café kan göra mina dagar. Det ända som saknas är mina underbar vänner! Saknar er!
Sitter här just nu, hade en early out i dag i skolan och klipp tid vid 13.30 så när jag var färdig där så hade jag en massa tid innan LeAnne var färdig med jobbet så jag tänkte upptäcka Cherokee, kolla lite i de butiker jag inte varit inne i ( nu låter det som det är jätte stort i Cherokee, med en massa butiker, men det är det inte. Bara det att jag inte varit inne i de som finns hehe) Och så tänkte jag att jag skulle köpa lite te i den där kaffe butiken som jag sett när vi åkt förbi och jag går in och blir förälskad! Vilket ställe.. Hur kan jag ha missat detta. Jag är glad att jag hittat det nu i alla fall för håret blev inte det bästa! Ville gå till en ljusare brun, JAG ÄR RÖD HÅRIG! hehe men så är det ibland. En kopp te räddade i alla fall dagen :)

Men ne nu kommer snart LeAnne så ska dricka upp mitt Hallon/Mint te som för övrigt var SÅÅÅ gott och sen bär det av hemåt. Men jag kommer definitivt komma hit igen..

Hörs snart igen!


Söndag den 31 januari..

Sista januari i dag, helt OTROLIGT! ännu en månad har passerat, lika fort som de övriga fem. Jag kan inte riktigt förstå att om fyra månader är jag faktiskt på väg hem igen. Men ska försöka att inte tänka på det så mycket och leva här och nu.

I går var de Winter formal på schemat, åkte in till skolan vid 11 tiden (på morgonen) för att sätta upp allt och dekorera, i med att jag är med i student council som anordnade allt så behövde vi hjälpa till lite. Sen åkte jag och Amanda hem till henne för att bara hänga lite innan vi började göra oss i ordning. Vid halv 7 tiden var vi klara för avfärd in mot stan så Demi, Danny och Juan kom och hämtade upp oss för att sedan bege oss till Family Table för supper och sen mot dansen vid halv 9 tiden. Ja hade verkligen en super rolig kväll! Fick umgås med härliga vänner och dansa som aldrig förr (saknar de kvällarna hemma) efter dansen så städade vi undan mycket kvickt och John körde hem mig och Amanda till henne där vi åt lite kvälls pizza och kollade en film, som vi båda lyckades somna till innan den var slut. Min första Amerikanska sleep over trotts att jag varit här så länge nu. Det blir nog fler gånger. Vi vaknade vi 10 tiden, spelade lite Wii och åt sen körde Amanda hem mig. 
I dag skulle jag egentligen ha jobbat med mitt independent art project som jag måste få färdig, det tar verkligen evigheter och jag ska visa en bild på hur långt jag kommit och vad jag pratar om så förstår ni nog varför det tar forever! Men tyvärr är jag alldeles för trött för att ha någon inspiration alls så de får vänta tills imorgon eller något. Vaknade precis upp från en lite nap och sitter just nu och äter en påse bilar som jag lyckats spara, mums!

Men nehe lite bilder på det här kanske?












Mitt projekt, har endel ink kvar att göra och sen så ska himlen få liv.. Får se när det blir färdigt, snart hoppas jag så att jag kan börja på något nytt.



Soluppgång genom ett fönster på övervåningen, ganska mäktigt.

Allt för i dag för nu ska jag se om jag kanske kan får lite energi från ingenstans och göra den lilla läxan jag har tills imorgon, sen blir det lugnt i kväll med desperate housewives.
Hörs i veckan!


 

RSS 2.0