GOTT NYTT ÅR!

Jag antar att det är dags för lite riktig uppdatering nu var VÄLDIG länge sen. Ber om ursäkt för detta!

Så alla final exams gick bättre än väntat efter att ha stressat upp sig en del där i slutet. har inte fått betygen än men ja det känns inte så jätte viktigt ändå. 

Julen var bra men VÄLDIGT annorlunda, kände ingen direkt julstämning och samtidigt som jag önskar att min värdfamilj hade varit lite mer inne på julstämning och med hela släkten här så var det ganska skönt att det inte var det heller för det hade nog blivit ännu jobbigare, och ännu starkare hemlängtan. Men fick lite fina klappar och åt kalkon middag. Sen var vi insnöade i ca 3 dagar! Vädret har ju inte varit det bästa, MASSOR med snö (totalt 20 inch) och katastrofala vägar vilket har lett till att vi har varit ganska fast här ute.  
Vädret är mycket bättre nu dock vilket ä skönt! 

Mycket mer har jag nog inte att säga, förutom GOTT NYTT ÅR! Och så är det inte helt otrolig vad tiden går! På tolvslaget har jag varit borta exakt HALVA tiden! Läskigt.. Och våren kommer att gå så fort känns det som, massa skoj på gång.

Tänkte ladda upp lite bilder med sen så är det bra för i dag.

 














Kakbak!




GOD JUL SVERIGE!


18 December

Hejsan, sitter i skolan, det "vanliga" dagarna i skolan är över för denna termin och nu är det bara semester test kvar. Testen börjar vi nio i dag men Jenna behövde åka in för att plugga till fysik test så jag fick så snällt följa med in. Jag har egentligen en hel del att göra men jag är så trött och duktigt på att flytta fram det till sista sekunden. I dag blir det inte speciellt jobbig dag, jag har ett make up test i Food för att jag var sjuk men där får man använda anteckningar så det ska inte bli speciellt svårt, sen har jag food igen, men matlagning och ja det säger ju sig självt, inte speciellt tufft det heller, och sen så har jag bara idrott kvar och där ska vi bara ha vanlig lektion fast längre. Så ingen tuff dag i dag, sluta vid två gör vi med. 

I går var det cheerleading igen, gick bra och var hemma denna gången, har även en turnering lördag som också är hemma vilket är skönt. Söndag blir det shopping, det MÅSTE det bli. Känner mig ganska stressad med tanke på att det är en vecka kvar till jul och jag har inte börjat köpa presenter än. Men det ska nog lösa sig, hoppas jag. 

I onsdags när jag kom hem hade jag även fått brev från Sandra, Anna och Johanna, tack snälla ni! Söta ni är och var på julkortet! :) och ja, julkort, pussel, pepparkaka och te det fick mig absolut att le ;) hehe.

Ser VÄLDIGT mycket fram emot jullov nu! det är tre dagar kvar sen så blir det lite ledigt, förhoppningsvis så ska jag hinna gå på lite foto runda under lovet, det är så fint med all snö, men KALLT! och förhoppningsvis ska jag kunna träffa Stina över nyår, hade ju varit sååååå kul, men ja vi får se hur det bli.

Har jag berättat om mitt schema till nästa termin föresten. Så här ser det ut just nu men får jag som jag vill blir det lite ändring.

1. Creative Writin
2. Jewelry/sculpt
3. AdvCompGraph
4. English 10
5. Study hall
6. Mod Am History
7. Ceramics
8. Films as Lit

Jag vill väldigt gärna ta ut Creative writin och lägga in en individuell art studio i stället, en väldigt fri art klass! Wihoooo. Jag har verkligen blivit helt insnöad på all art. Det är så mycket roligare här en med bo på ed, ledsen att säga det men det är sant. Här testar vi massa skoj tekniker och det är mer lärande. Jag känner att jag har utvecklats och skapat ett intresse som jag hoppas att jag kan hålla fast vid när jag kommer hem. Det är verkligen så kul! Just nu är alla mina arbeten insamlade för en art show i april så kan inte fota och visa er men ja det kanske blir såsmåning om. 

Men nu ska jag åter gå till skolarbete :( hur tråkigt det än är...




Vill bara säga tack..



Nej ni ser inte dubbelt jag lovar och det har inte blivit något fel heller..

Tack SNÄLLA mamma och pappa!

Jag stannade hemma även i dag, man är inte så pigg efter en dos magsjuka och man går ner sig lite när man går här och tycker synd om sig själv med, och även i dag mot min förvåning knackar det på dörren, det är brevbäraren igen. Med ännu ett stort paket till mig! och lika mycket som det gav mig ett knuff i rätt riktning i går så gav det samma effekt idag. En STOR VIP påse med godis! (lösviktsgodis MUMS!) Toffife japp min favorit, ett sött litet paket till mig och så några till Walsh! och så ett brev. Det betyder så mycket! och det gör mig så glad! Det är svårt att beskriva tacksamheten man kan känna får något så litet men ändå så stort! En påse godis från VIP och ett paket. Men den stora klappen kommer så klart inte förens i april då det blir resa till San Fransisco, Las Vegas och Grand Canyon. Jag längtar så jag kan spricka!  

Ska även hälsa från Walsh och tacka så mycket!

Saknar er, alla! <3




Allt detta (pluss några paket som redan ligger under granen) har min underbara familj skickat till mig! Tack snälla Mamma, Pappa, Mormor och Morfar!


Vill bara säga tack...

TACK snälla mormor och morfar!

I dag var jag hemma på grund av magsjuka och feber vilket är bland det VÄRSTA som finns (mår mycket bättre nu dock vilket är så skönt) men i alla fall så ligger jag här och tycker synd om mig själv när det knackar på dörren, hmm undra vem? jo men det var brevbäraren med ett ENORMT packet, till mig! Och gissa om det piggade upp mig. I paketet fanns det mesta, en julstrumpa med en söt pyjamas i, en massa småpaket (som ska öppnas på julafton) MASSA gott SVENSKT godis, mums, ens söt liten tomte, te, ett paket till Walsh, kan det vara en bok? :) (de hälsar och TACKAR så jätte mycket, paketet ligger under granen och ska även det öppnas på julafton) Julservetter, ja har jag glömt något? och så ja ett julkort från mormor och morfar och kusinen.  
Tack snäll ni! Det är om svårt att vara så långt borta från familjen i jultider, men ni gör att det känns lite lättare!
Mer än så orkar jag inte skriva i dag men jag ville bara säga tack! Det betyder så mycket..

Saknar er, alla! <3 


11 December

Tiden flyger förbi och snart är julen här, börjar kännas mer och mer, saknar familj en del såhär i jultider men jag ska nog klara mig.

Det var allt ett tag sen jag skrev så en liten tillbakablick kanske?

Jul parade var mysig, kändes som hämtad ur en amerikansk småstads film, men oj det börjar bli kallt. Det kom även lite snö på oss vilket gav det ännu mer julkänsla.

I fredags hade jag varit borta 4 MÅNADER, 4 månader? det är helt sjukt, snart är halva tiden redan förbi. Det blev en ganska lugn kväll visste att en LÅNG lördag väntade.

Lördag var det första Wrestling turnering, vi lämnade cherokee vid 7 på morgonen och var hemma vid halv 8, det var en LÅNG.... dag men jag hade väldigt roligt och jag ser fram emot kommande turneringar. Cheer rummet var heller inte att leka med, massssssa skräp mat och massa gott vilket inte gör allt för gott på min figur, måste hitta ett sätt runt all skräp mat. För just nu börjar jag känna att alla skräck historier med massa viktökningar under utbytes åren har definitivt drabbat mig gånger 2. 

Söndagen pyntade vi huset med massa julpynt och jag pratade med mamma och pappa en sväng.

Måndagen hade vi träning och det är här det börjar.. SNÖN kom till cherokee, och blåst.  Det var fortfarande ganska lugnt på måndagen men tisdag morgon väcker LeAnne mig med den glada nyheten ingen skola! SNOWDAY! När vädret är för dåligt för skolbussar och ungdomar att ta sig fram säkert i ja då stängs skolan vilket inte gjorde mig för ont. Skönt med en ledig dag och som senior behöver vi inte ta igen dom! När LeAnne kom hem bakade vi lite julgodis och kollade på biggest loser finalen. Onsdagen såg ut att bli två timmar sen start men när morgonen kom så blev skolan även inställd även då. Tog det VÄLDIGT lugnt och gjorde mest inget ganska skönt att bara ta igen sig lite.

Torsdag blev det skola igen och om det var kallt på morgonen! -26 grader! wihoo, näsan fryser igen bara av att gå till bilen hehe. Efter skolan hade vi Wrestling meet vilket kändes ganska meningslöst då vi knappast hade några som skulle brottas men det var okej i alla fall, pratade även lite snabbt med en utbytesstudent från Norge i det andra laget. Kul att få prata med någon i samma situation. Vi var hemma ganska sent vilket ledde till att det var otroligt svårt att komma upp i morse men så är det ibland. Åkte hem efter skolan och har sen dess bara tagit det lugnt, jag skulle gått på basket matchen men ögonen ville inte riktigt hålla sig öppna och med vetskap om att jag ska upp kl. 6 imorgon bitti så valde jag att stanna hemma och komma i säng tidigt, vilket betyder så fort jag är färdig med inlägget faktiskt.

Så imorgon är det heldag igen, cheerleading! och på söndag blir det jul shopping. (känner mig otroligt stressad då jag inte köpt en ända julklapp än :S men det är så det brukar vara) Åhh söndag är det Lucia med, kommer sakna lussebullar, pepparkakor och glögg och kommer absolut sakna lucia tåg.

Men nu ska jag faktiskt försöka sova så att jag orkar upp imorgon, god natt och sov så gott!

Måste ju ha någon bild eller hur?


LeAnne och Jag på julparad


Jag, Demi och Amanda





Julbock på post?

I dag när vi kom hem från skolan så ligger det ett paket i mellan yttre yttre dörren och inne yttre dörren (fattar ni) I alla fall blev jag väldigt förvånad att det var till mig för det var inte så att jag väntade något, i alla fall så springer jag in och upp på rummet och öppnar det, i det är det en kartong från en julstjärna så jag tänker direkt att det är en advent stjärna de skickat men oj nej så fel man kan ha, ett brev från mormor, och så en jätte lite och söt julbock i granris! Wieee! Blev jätte glad! så oväntat. Och den är så söt, står så fint i mitt fönster på rummet. Luktar gott gör den med! Luktar jul. Så tack ännu en gång! :) fick även post i måndags en jätte fin mössa, en blomma att sätta på tillexempel mössan och ett grenuttag! och så fick jag brev ifrån morfar och mormor. Det är så kul att få post om ni bara visste hur mycket jag uppsakattar det!

Snart ska jag och LeAnne i väg på julparad, Jenna jobbar så hon kunde inte följa med och alla andra ska spelar eller titta på basket matchen våran skola spelar i kväll men jag vill komma i lite julstämning så valde att följa med LeAnne. Ska bli jätte mysigt, det har även kommit lite snö i dag så det gör att man kommer ännu mer i stämning.

Så lite om tiden som gått sen jag skrev sist?

Thanksgiving vad jätte mysig och spännande att få uppleva, en riktig amerikansk högtid, förväntningar var MYCKET mat och jo det var så sant så, (men mormor och morfar inget slår era jular hehe) kalkon, potatismos, "sås", majs, något bös (det man stoppar i kalkonen när man bakar den) sötpotatis och så en massa efterrätter bland annat pumpapaj och pecanpaj, pecanpaj är SÅÅÅÅ gott! 

På lördagen var jag och Demi på bio, the blind side, se den säger jag bara, väldigt bra film! och på söndagen var väl det ända spännande som hände att jag inte hittade min plånbok! jag hade på riktigt tappat den eller någon hade tagit den för den fanns inte någonstans här hemma, men som tur var hade jag tappat den i biosalongen och de hade tagit in den så den var där och vi åkte och hämtade den. Aldrig varit så rädd innan, vet inte vad jag hade gjort om den var borta!

Så måndag, lite träning med cheerleading vi fick våra träningsoveraller, väldigt fina men ALLDELES för stora byxor hehe, ska se om jag och LeAnne kanske kan komma på något sätt att lägga upp dem. 

Tisdagen var det mitt första Cheer meet, mycket kul men lång kväll blev det! Var ganska nervös men gick okej, har fortfarande en hel del cheers att lära mig, och nästa meet är redan på lördag, ska även då ta med mig kameran så jag kan ta lite bilder och lägga upp! :) 

Igår var det en lugn dag och så idag är det i dag hehe vilket jag redan berättat om. 

Men nu måste jag börja göra mig i ordning lite för paraden, massa kläder får det blir för det är KALLT nu, mammas halsduk och mössa på.



Min fina lilla julbock!


Hej så länge!

 




RSS 2.0