Midsommar..

Det bliv en lyckad midsommar trotts att hoppet såg ganska så litet ut...


..Tack Sandra för en riktigt trevlig kväll :)


...

Det är tufft nu, vill bara åka! Vill bara uppleva något nytt. Men det är inte långt kvar nu, det är inte långt kvar tills en av mina största drömmar blir besanna, till jag når ett viktigt mål i mitt liv..
Sen efter att ha varit på Fotografiqa nu i tre dagar så kliar det verkligen i hela mig, jag vill bara dra fram min kamera och förverkliga ännu ett mål i mitt livet, en dag ska jag sluta som fotograf och jag blir bara mer och mer säker på att det kommer att ske, jag ska verkligen aldrig ge upp den drömmen, ALDRIG!
Jag ska jobba med det jag älskar att göra, att fotografera!
Här kommer några av mina bilder, vill jobba med människor så porträtt är favorit motivet. Är ni intresserade av att stå framför kameran? tveka inte att höra av er, jag behöver öva för att kunna uppnå målet.. 















Några smakprov, tror ni att jag någon gång kan nå min dröm? Jag hoppas och jag tror i alla fall på det och jag antar att det är det drömmar handlar om, att aldrig ge upp och att alltid tro på att man ska fixa det, för det är då man lyckas..

(Sista bilden är ett reklam uppdrag jag fick för ett tag sen..)


Skolavslutning..

Har precis kommit hem från en sista skolavslutning med klassen, jag kommer att sakna er det kommer jag men oj vad skönt det känns med sommarlov! lovlovlov, och ja det betyder också att det bara är en sommar kvar tills jag åker.

Igår var det minigolf och grillning i stadsparken och i dag var det lunch tillsamans, mycket trevligt, tänkte att jag lägger upp lite bilder från i går med men först vill jag verkligen önska alla i klassen ett stort lycka till med allt ni tar er för och hoppas att ni får ett underbart år som ällst på skolan! och ett underbart sista år. Kanske dycker jag upp på studentdagen för att fira lite med er, vem vet.












Hela TEDENV2B, kommer att sakna er ! <3


Sista..

Har i dag ätit den sista måltiden i skolan på ett och ett halvt år! Helt sjukt, har även rensat ut mitt skåp :) känns grymt undearbart men samtidigt lite pirrigt, det närmar sig verkligen nu, exakt 8 veckor kvar i dag! :D 
Tänkte att jag skulle försöka lära mig det här med att ladda upp kort på bloggen, jag tycker själv att det är så himla mycket roligare att titta på kort än att läsa en oändligt lång och seg text..
Så jag ska göra ett försök i dag, med bilder från den nya kameran..


Jag och Johanna i matsalen, sista måltiden tillsamans i skolan.


Johanna, Jag, Anna i matsalen :)

Jag vid Vättern

Det tog ju allt sin lilla tid men jag antar att det bara är att vänja sig. Jag vill ju lägga upp så mycket bilder som möjligt under mitt år med så att ni får ta del av vad jag hittar på :)

Men nu ska jag kila och äta lite, kanske lägger upp lite från gårdagens bakande senare..

Tacktacktack..

Mormor och morfar är väll allt för söta..
Fick ett sms av mamma där det stod att morfar sökte mig, jag ringde inte upp direkt men efter en stund fick jag ett samtal av morfar, han sa att han hade något vikitgt på gång, något han och mormor gärna ville ge mig och det var bråttom, jag var ute hos johanna med mina vänner sandra och anna och självklart johanna med och bakade strålande fina muffins men morfar sa det att ring mig när du vill bli hämtad så hämtar vi upp dig.
och så kom han och mormor och hämtade mig och körde hem mig, och överaskningen var inget mindre än en kamera! En jätte liten smidig Canon IXUS 100 IS en svart sjukt snygg sak, gissa om jag blev lycklig :) började nästan gråta. Helt perfekt, nu kan jag alltid bära med mig en kamera var jag än går, sjukt fint! och toppen till mitt år i USA.

Men samtidigt så får jag en gnutta med dåligt samvete, jag skulle vilja ge så mycket tillbaka, likadant med mamma och pappa, jag måste bara komma på hur, något riktigt bra men utan att det kostar mig skjortan för tyvärr är ju inte budgeten den bästa just nu. Men jag ska nog se till att hitta ett riktigt bra sätt..

Har ni några förslag så tipsa gärna! :)

RSS 2.0