Åhhhh!

Känns helt otroligt jätte bra !
Har kommit i kontakt med min blivande värd familj i USA nu och allt blir bara klarare och klarare, det känns super bra verkligen.
Jag fick även ett mail från LeAnne eller Mary min värd mamma personligen där hon avslutade:
 Love your USA Mum!
Känns så himla bra och så spännande, jag vil bara hoppa på planet och flyga dit nu med en gång!
Jag kommer även gå med deras dotter i skolan, min värd syster, Jenna :) som jag också fått lite kontakt med på facebook (tänk vad den hemsidan gör för världen hehe)
Jag får skriva mer om familjen någon annan dag för nu börjar det bli sent och även om det är lov så är det nog dags att sova för min del.
Sov så gott, det kommer jag att göra :)
Mikaela

Placering

Japp nu är det klart med placering och det känns grymt skönt att äntligen få lite info.
I torsdags när vi var i stockholm ringde jag explorica för att kolla en grej angående några papper men samtalet ledde till att jag fick reda på att hemma i min mail inkorg ligger ett mail med min placering och info om min blivande värdfamilj, jag flippade typ ut vilket de som var omkring mig förstunden kan intyga hehe, Pierre berättade lite kort om familjen, att de hade två hästar, och två barn, en dotter som var 17 och en son som var 20 och han berättade även i vilken delstat och stad jag blivit placerad i, vilket jag däremot missuppfattade och som jag upptäckte i på vägen hem i bussen då jag lyckades orgentera mig in på min mail via mobilen hehe.
Aja nog pratat om det nu ska ni få veta det jag än så länge vet om min blivande familj. Här kommer det mail jag fick.

Hej Mikaela!

 

Din placering i USA har kommit! Din skola börjar den 17 augusti, men det kommer att vara en school orientation innan det. Så du kommer att åka till New York den 4 augusti och sedan vidare till värdfamiljen den 7 aug.

Tag gärna kontakt med familjen, dem ser fram emot att höra från dig.

Mvh Pierre  

 

PLACEMENT INFORMATION

 

5691 South Avenue Cherokee IA, 51012

 

Host Father: Patrick Walsh, (47)  Occupation: Electrician

Host Mother: Mary Walsh, (42)  Occupation: Cherokee Medical Center

Host son: John Walsh (20)

Host daughter: Jenna Walsh (17)

Pets: 2 dogs, 2 horses, 1 cat

 

Intrests: baseball, bike riding, bowling, community work, computer, cooking/baking

Other Interests: We have a new swimming pool in the back yard so we will enjoy sharing that with you when you arrive.Host Family attends church occasionally. We have an Irish background - love to joke around and there is never a dull moment in our house!

 

SCHOOL INFORMATION
The student will attend the following school: Cherokee Washington High School.

Address: 600 W Bluff Street, Cherokee, IA 51012. (Distance: 10 miles). Student will be transported to school by School Bus.

School year will begin on 08-17-2009. First semester will end on 12-31-2009.  

Second semester will start on 01-04-2010. School year will end on 05-25-2010.  

 

COMMUNITY INFORMATION
The community is small town. The nearest big city is Sioux City (60 miles). The Closest arrival airport is SUX , in the city of Sioux City , IA. Points of interest in the community: Movies, Wellness Center, Kings Point Water Park, Shopping; Sports and more!

 

STUDENT INFORMATION
We will be sending you the complete Host Family application shortly. The student should plan to arrive within five days from start of school. Please advise us of Mikaela 's arrival information as soon as possible.


Låter det inte sjukt spännande ! :) jag har varit lite i en berg och dal bana och vissa stunder känner jag lite smått panik, jag kommer bo på landet men jag tror verkligen att det kommer bli jätte bra. Vill bara vet meer om familjen nu känns så sjukt härlig att ha ett mål nu jag vet vart jag ska bo.

Mikaela Sandahl

RSS 2.0