Lars Winnerbäck

Oslagbart, det är fan magiskt! Lars Winnerbäck <33
nyss hem kommen ifrån ännu en helt otrolig konsert men den bästa av den bästa, Lars Winnerbäck och denna blev något alldeles speciellt :D
Fick träffa dig på riktigt, öga mot öga och fick din autograf på min kamera väska :D
Fick ditt plektrum som du kastade ner från scen av en av de underbara "vakterna"!
Fick se dig live IGEN!
Och kameran var med mig denna underbara kväll, bilder kommer senare :) för nu måste jag gå och sova, ska upp och jobba imorgon..
God natt gott folk ! :)





Snart som vanlig igen..

kollade in jobb shemat nu och insåg att imorgon är min sista 6-16 tid innan skolan börjar vilket betyder att den snart drar igång. jag känner mig verkligen inte sugen på att gå tillbaka till allt, skolan och pluggandet fast samtidigt kan det kanske vara bra att allt blir som vanlig igen. 
sommaren har i alla fall varit alldeles för kort och självklart har den slösats bort helt och hållet på jobb, jobb och jobb, men vad offrar man inte för år i USA.
men i alla fall så måste jag sova nu, klockan ställs en sista gång för denna sommaren på 05.15 imorgon bitti (sen ska jag ju i för sig jobba 6-16 varranan söndag men det vill jag hellst inte tänka på nu hehe )

God natt allihopp , sov så gott! :)

Intervju

längtan har varit lång men i tisdags var det äntligen dags, jag tror inte jag har varit så nervös på länge, det känndes verkligen som om hela mitt liv stod på spel, kunde inte sova och jag hade en lustig oro i magen. väl på plats i göteborg blev allt lättare, allt gick precis så bra som jag bara kunde drömma om, hon som intervjuade oss var jätte gullig och efter intervjun sa hon det igen, det är inga problem tjejer ni kommer att få åka..
om ett år bär det av och redan nu är det så mycket som ska fixas och tänkas på, det finns nog inga ord som kan beskriva den längtan jag känner. och efter allt slit på donken efter alla uppofringar man kommer att få göra så kommer det ändå att vara lika mycket värt det. Vi har pratat om det så länge nu men för varje dag blir det allt mer och mer verkligt, om ett år åker jag mikaela sandahl till united state of america för att plugga på high school och bo i en amerikansk familj i ett år och den känslan jag känner inför mitt livs år är alldeles för svår för att beskriva med ord! :) 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0