18 mars

Så kom hem från tennis träningen för en lite stund sen, det är verklige jätte kul! och med lite träning ska jag nog lära mig ett och annat med även om det är svårare än vad det ser ut.

Det var meningen att jag skulle fotat en kompis till hennes inbjudningar men när jag ringde LeAnne var hon orolig att vi inte skulle komma hem om vi stannade allt för länge in town, det är nämligen lite halv natur katastrof i Cherokee för tillfället, floden som rinner genom Cherokee har svämma över på MASSA ställen så vägarna är avstängda och man måste ta massa omvägar för att komma dit man vill. Att det ska regna i natt och imorgon gör ju inte detta bättre, och svämmar det över ännu mer finns chansen att vi inte kommer in till Cherokee på några dagar. Men ja vi får se hur det går..







p.s. 16 dagar kvar till jag träffar mamma och pappa igen :D San Fransisco, Las Vegas & Grand Canyon,
can’t wait! <3

 

 


15 mars

Redan två veckor sen jag skrev sist, det är rätt illa jag vet. Sorry!
I alla fall så var det spring break förra veckan, hände inte allt för mycket tog det mest lugnt, umgicks med vänner, gick på någon bio och fotade en lärares baby. Hade väl varit spännande att få åka i väg någonstans men ja nu tyvärr så är ju inte resa det bästa min värdfamilj vet så det blev cherokee som ”lovort”. 
I alla fall så är vi tillbaka till skolan igen och allt är som vanligt, i dag hade vi även möte om tennisen som drar i gång redan i morgon, och ja det ser ut som det är det jag kommer göra nu på våren, ska bli kul att sätta i gång med något igen och tennis verkar kul samtidigt som jag har en del kompisar som spelar vilket alltid är positivt.

Tiden går otroligt fort och om ni visste vad jag längtar till resan med mamma och pappa nu! det är snart, väldigt snart här! Denna vecka kommer gå fort även om jag inte har allt för mycket planerat, ska fota en kompis för hennes inbjudningskort på onsdag och sen i helgen filmar vi nog lite på våran film. Helgen efter det så åker vi på student council tripp på lördagen och på söndagen (förhoppningsvis) åker jag till speech all state turneringen. Fick nämligen reda på att Paige, Jacob och John klarade sig till all state i dag och de vill att jag följer med! :) wihoo, hade verkligen varit jätte kul att få vara med och stötta dem och se hur det går till. Och blev glad att de ville ha med mig :) Men ja vi får se om jag får klartecken från skolan att missa ännu en dag för det innebär nämligen att vi bli borta måndag med. Sen går jag i så fall bara tisdag och sen åker vi till Alabama tisdag kväll och på söndagen åker jag vidare till San Fransisco! wiohooo! :D kan behöva lite resande nu efter att tillbringat 7 och en halv månad i Cherokee.

Men ja nu ska jag försöka sova, hade JÄTTE svårt för att somna i går så hoppas att det blir bättre i dag..

Puss och kram! 


Minneapolis

Så är precis hemkommen från en mycket trevlig helg i Minneapolis. Ska berätta lite vad vi gjort. Jag åkte med Amanda och hennes föräldrar främst för ett college besök i Minneapolis men det blev lite annat med.

Vi åkte vid 3 tiden i fredags så fick lämna skolan lite tidigare och resan tog ungefär 5 timar så var i Minneapolis vid 8 tiden efter att ha virrat runt lite i stor staden. Vi checkade in på hotellet och tog det ganska lugnt, gick ut och åt och på kvällen gick jag och Amanda ner till polen och badade bubbelbad och bastade. Sen lördag lämnade vi hotellet vid 10.30 för att åka till college besöket. Först åt vi lunch i deras ballroom, tre rätters och värsta fint tyvärr tog jag inga kort så kan inte visa. Sen gick vi på några seminarier där de berättade lite om skolan och ”programmen” efter det fick vi en rundtur på skolan så vi fick se campus. Det var väldigt intressant att se ett Amerikanskt college och nästan så man blir lite sugen på att ta ett år här någon gång i framtiden. Efter det åkte vi tillbaka till hotellet åt och sen åkte jag och Amanda till macy's för lite shopping de hade lite andra butiker med så det var som ett köpcentrum men vi hann inte se så mycket för alla butiker utan macy's stängde vid 9. Men vi åkte upp och ner och runt och kollade på allt som fanns i macy's och sen åkte vi tillbaka till hotellet och badade bubbelbad och bastade igen.

I dag lämnade vi hotellet ganska tidigt för att åka en sväng till Mall Of America! OJ vad stort det var! Inne i köpcentret har de ett nöjesfällt vilket säger en del. Det är fyra enorma våningar där det är omöjligt att inte gå vilse!  Men det var riktigt coolt! Jag shoppade inte jätte mycket bara två par skor (ovanligt Mikaela, ja jag vet jag borde inte köpa mer skor men det var billigt och de var fina så hur kan man motstå?) en jätte söt vit sommar klänning och en scarfs. Men ja som sagt det var häftigt att bara få se det.

I alla fall har jag haft en JÄTTE bra helg! Mycket trevligt att komma i väg lite från Cherokee. Jag vet i alla fall att jag inte vill bo i en så liten stad resten av mitt liv. Ett år är absolut tillräckligt! Särskilt när det inte finns lokaltrafik så långt ögat kan nå (x2).

Men nu ska jag göra lite läxor och sen är det nog snart dags att sova, ganska trött! 

Lite bilder blir det med även om jag inte tog så många under vår lilla tripp. Men ni får lite smakprov på min amerikanska shopping :) De två understa grejerna köpte jag dock förra helgen i des moines.


















RSS 2.0