25 maj

I går var vi i Des Moines (Iowas huvudstad) vi åkte dit främst för att gå på adventure land som är en nöjespark i lisebergs storlek. Vi hade verkligen en kanon dag! Vädret var perfekt och det var inte alls mycket folk så vi slapp köer. Efter att ha gått runt där några timmar åkte vi till ett ganska stort köpcentrum och sen på kvällen gick vi ut och åt. Det var verkligen en jätte bra dag och det känns härligt att få spendera lite tid med vännerna nu den sista tiden.
I dag kom Bailey och Paige ut en sväng så vi badade lite och solade sen åkte jag och Bailey till storm lake för manikyr (Bailey gjorde pedikyr) skönt att unna sig lite extra i bland. Sen i dag har jag även fått se min första och sist baseball match, vi hade hemma match i dag så jag och Bailey åkte in och kollade. Det kändes otroligt high school film att sitta på en kulle och kolla på baseball men jag är jätte glad att jag hann med att se en match innan jag åker hem.
Imorgon ska vi ut ett gäng till Amber, hon ska ha lite bonfire och sleep over sen är det fredag igen. Helgen kommer bli jätte stressig, fredag är det förberedelse för mitt graduation/going away party som är på lördag kl. 2 till ? så hela lördagen kommer det vara dropp in här, förhoppningsvis kommer det lite folk då det är ett bra tillfälle att säga hej då, kommer verkligen inte bli en glad dag.
Sen är det söndag och då är det packning! Kan inte riktigt börja än för flera har sagt att jag måste lämna lite rum för deras graduation presenter, har sagt att jag inte vill ha något men ja det verkar som det kommer bli några i alla fall.
Sen på måndag morgon är det dags, 6.45 lyfter jag från Sioux city.. Kommer nog först då att inse hur svårt det kommer att bli att lämna allt för just nu försöker jag bara att njuta av den tid som jag har kvar här.
Nehe, nu ska jag nog allt gå och lägga mig, hoppas på sol i morgon så jag kan jobba lite på brännan vid polen. Ha det gott så länge, får se om jag hinner skriva något mer innan jag beger mig hemåt. 




Thanks for an awesome day guys!
Me, Jacob, Amber, John, Bailey, Demi, Paige


Graduation

Hejsan! Det har verkligen varit fullt upp nu ett tag, helgerna har varit fyllda med graduation partys och annat skoj och i söndags var det självaste graduation. Snacka om att det är annorlunda emot hur vi firar studenten hemma.
Det var i alla fall jätte kul att se hur det går till här och att få gå upp på scenen och ta emot sitt diploma, eller ja jag fick ett certificate of attendants i stället men det är inte illa det, man kände sig nästan lite stolt.
Utöver det så är det en del på gång nu, Jenna har sitt graduation party på lördag så det kommer upp lite släkt redan imorgon. På fredag åker jag och två kompisar till Sioux city för lite shopping och på tisdag nästa vecka så åker jag och ett gäng till des Moines till adventureland vilket är en nöjespark.

Tiden går minst sagt fort nu och att jag har mindre än två veckor kvar här känns helt otroligt! Jag har börjat bli lite orolig för packning, hur 17 ska jag få med mig allt hem? Men jag hoppas verkligen att det ska lösa sig. Kanske att jag måste köpa en större väska men vi får se.

Jag måste be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen och inge bilder har det blivit nu på ett tag heller men det är så mycket som händer nu och ändå så känns det inte så viktigt att skriva om.

Aja tänkte lägga upp lite bilder från graduation i alla fall.














Ha det så bra tills vi hörs/ses igen! För nu är jag snart hemma igen..


8 Maj 2010

Redan en vecka in i maj, vilket betyder att jag har ca 3 veckor kvar här nu, det är nästan otäckt hur fort det har gått! Och uppdatera är jag sämst på jag vet och förlåt mig för det men jag har inte tid och allt är så vardag här nu. Tennisen går bra och jag tycker verkligen om det, för en gångs skulle håller jag på med en sport som jag bara har mig själv att bry mig om och inte ett helt lag. Jag funderar till och med på att fortsätta spela lite hemma om tiden räcker till. 
Graduation närmar sig verkligen nu, vi har måndag tisdag onsdag och torsdag kvar i skolan sen är det övning på fredag och på söndag är det graduation och jag är så taggad. Jag kommer att få gå över scenen precis som alla andra i min cap and gown, jag kommer självklart inte få ett diploma men där emot ett intyg på närvarande haha!
Det är även en massa graduation partys under helgerna nu ska gå på några i dag och sen i kväll ska vi fira Jacob som blir 18 imorgon.
Mitt graduation party/going away party kommer bli den 29 vilket jag ser fram emot samtidigt som det kommer bli känslosamt eftersom det förmodligen kommer bli sista gången jag se många av dem. Det börjar komma till mig mer och mer att jag faktiskt åker hem så snart och hur jobbigt det faktiskt kommer att bli. Självklart ska det bli skönt att komma hem och träffa alla igen och komma in i vardagen men man lämnar så mycket som man byggt upp under tiden här och det känns otroligt jobbigt. 

Jag har 4 inlägg till 100 efter detta, får väl se om jag hinner skriva 4 mer innan jag åker hem, förmodligen inte om jag håller uppe den takten jag gjort under året hehe men jag ska försöka. Försöka skriva om graduation nästa helg och så om partyna men vi får se hur det går. Sen åker jag och några kompisar förmodligen till en nöjespark i des moines sista vecka med så ska försöka skriva lite om det.

Men ne nu ska jag fixa i ordning mig lite och sen bär det av på partyn.

Ses snart Sverige!  

 



 

RSS 2.0