Hejsan

 

Dags att skriva lite igen, länge sen nu men tiden går så himla fort, snart är det bara 4 månader kvar, kan ni fatta, 4 månader :) flyget lyfter från Stockholm den 4 augusti och jag landar hos min familj den 7, helt otroligt, jag kommer vara nervös så att jag skakar på vägen men med hjälp av all kontakt jag faktiskt har med dem så kommer det kännas helt underbart att äntligen få träffa dem.
Jag och Stina började tagga för vårt år för mer än ett år sedan nu och tänk vad tiden har gått fort sedan dess. Vi taggade gärnet lästa allt som gick att läsa och sen tog vi tag i det den 24 juni, då skickade vi in intresse anmälan och sen har det bara rullat på, intervju och tusentals massa papper att fylla i, men allt har varit värt det, det vet jag redan nu.
Min värdfamilj är helt, helt UNDERBAR! jag tycker bara mer och mer om dem ju längre tiden går, jag mailar med LeAnne nästan varje dag och har tät kontakt med Jenna på facebook och det känns verkligen som att jag kommer trivas som fisken i vattnet hos dem, vilket är en oerhörd lättnad :)
Jag räknar verkligen ner dagarna nu jag längtar något otroligt på att få ge mig i väg, få packa väskorna och vinka av släkt och vänner, jag kommer sakna er det kommer jag men allt jag kommer uppleva det kommer vara värt saknaden och jag kommer ju faktiskt hem igen.
Jag vet att det finns de som tvivlar på att jag kommer klara det och de som tycker att detta är den värsta iden jag någonsin fått för mig att göra men vet ni vad, jag skiter i vad ni tycker och jag tror på mig själv även om inte alla andra gör det, jag tror på mig själv så starkt och min inställning har aldrig varit mer positiv till något som jag tagit mig för under hela mitt liv. Jag vet att detta kommer att bli mitt livs äventyr, mitt livs bästa beslut och ja jag kommer så klara det! :)

 

The Walsh family, my host family

 The Walsh family, my host family :)


och ja på tal om något annat, snart är man 18 med då, hur sjukt är inte det? fyra veckor kvar imorgon :) helt sinnes.

Men nu ska jag försöka få lite gjort, ha det så bra alla! :) 

RSS 2.0