Hjälp!

Helt totalt jätte sjukt!
Har ju fått MASSA papper att fylla i inför min kommande resa och skulle även göra en hälsoundersökning där massa skulle fyllas i.
Idag var det undersöknings dags jag var där vid kvart i 10 och där ifrån vid 10 över 11, det tog alltså nästan 1 och en halv timma och skulle de gjort alla konstiga undersökningar som stod på pappret hade jag inte varit klar i dag. Enligt papperna som också står på engelska ville dom att jag skulle göra gyn och tarm undersökning, puls test sittande, liggande, stående, stående i 3 min, ansträngning i 3 min, 2 min efter ansträngning, ögon, öron, hjärta, mage, 4 blodprov, urin prov, vägning, mätning och massa andra sjuka grejer. Fattar inte ens vad allt ska vara bra för.
Sen skulle jag beställa tid för vaccination, jag fick telefontid den 25 november och skulle då vid den telefontiden beställa tid för vaccination.
Det är verkligen ett heltids jobb att få ihop alla pappren som de vill att man ska fylla i, en del ska till skolan en del till läkaren en del ska man tyda själv och ALLT är på engelska. Jag hoppas bara på att man ska få ihop allt till slut, det känns nästan lite hopplöst nu hehe.




RSS 2.0