Hejhej

Familjens ansökan kom för mer än en vecka sen nu men jag övervägde lite och insåg att det inte var så mycket nytt som jag inte visste innan, bara lite regler och smått :) så blev ingen redogörelse i bloggen heller.
Nu är man i alla fall 18 år och 4 dagar, känns helt okej. Blev lite firande med nära och kära här igår och sedan utgång,
En ganska lyckad kväll blev det i alla fall även om jag bara vill ge mig i väg nu, snart bara 3 månader kvar ;)
nu sitter jag och väntar på släkten, eller ja vi blir inte så många men jag väntar på de som kommer, alldrig en wohooo känsla med släktkalas (inte ens när man firar sig sj) men jag tror att jag ska klara det. 
Måste kila men ha det gott tills nästa gång!
:)

Familjens ansökan på väg...

ojoj, tiden bara rinner iväg, exakt 16 veckor kvar nu, helt sjukt underbart! :) Jag längtar så att jag kan spricka.
Skrev även mail till explorius i dag och fick besked om att familjens ansökan nu är påväg till min brevlåda!!! :D ska bli grymt kul att få läsa den och även om jag nu i stort sett vet det mesta om familjen så skadar det aldrig med mer info. Jag uppdaterar absolut så fort jag fått ansökan och när jag kommit genom alla papper.

och inte nog med dett så är det bara en vecka kvar tills lilla jag blir 18 år, det känns ganska så stort måste jag säga.

Men nu blir det lite te och tv tittande känner mig sädär i huvudet och halsen, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu...

RSS 2.0