Länge sen nu..

Månaderna går verkligen så himla fort det är helt otroligt, julen är över nyår är förbi och skolan igång som vanligt och allt detta betyder att jag bara kommer närmare och närmare min resa till USA..
Tyvärr händer det inte allt för mycket på den fronten just nu, alla oändliga papper är in skickade och alla prover är tagna men det dröjer nog ett tag innan mer info kommer.
Jag satt däremot och läste lite inne på Explorius sida i dag, som förr då det ända man gjorde var att läsa om allt otroligt alla fått uppleva på sina äventyr och jag tror att man mer och mer inser att detta är på riktigt och att det snart är min tur. det känns så otroligt underbart och inga ord i världen kan beskriva vad jag känner och hur mycket jag faktist längtar och ser fram i mot mitt år i USA. Även om man i bland funderar på vad man givit sig in på så vet jag att det kommer bli ett av de mest spännande åren i mitt liv och det kommer att ge mig såå mycket..
En sak är i alla fall säker och det är att jag verkligen sliter som ett djur för stunden, pengar växer inte på träd tyvärr och det är endel som ska in innan jag kan bege mig, det kommer bli en vår av jobb och slit, man får  helt klart offra endel men det är det värt det vet jag!
Men nu ska jag snart i väg och jobba, en heldag på JP väntar så det är bäst jag fixar till mig lite. Ha det så bra alla tills vi hörs igen!
Mikaela Sandahl

RSS 2.0