26 maj

10 veckor 70 dagar ...
UNDERBART är det! Snart är det dags, tiden bara försvinner :D

Visum..

det känns lite som en av många stenar lämmnat mit bröst nu hehe jag är ett steg närmare visumet.
Bokade tid i dag och jag ska säga det att det var inte det smidigaste jag gjort i mitt liv, massa konstigt att fylla i och skriva ut på speciella sett men nu är det gjort och det känns skönt, nu ska jag bara få med mig alla papper upp till stockholm med och klara av intevjun men det ska jag nog förhoppningsvis fixa :)
Tiden är i alla fall bokad till den 6 juli 2009 kl.9.00, då bär det av upp till huvudstaden för att tillbringa mängder med timmar i kö och för att fixa visum. 

jag är redan nervös för denna resa, tänk så glömmer man något hemma :S, aja måste sova nu.. 

God natt!
 


Ny dator..

Hej hej, sitter här vid min nya bärbara :D sjukt härligt att det blev en till slut, stort tack till mamma och pappa som sponsrade.. Känns skönt att ha sin egen när man kommer över till USA med, slippa bråka om deras och jag med alla mina bilder, det skulle nästan inte funkat.
Fått ännu mer papper från Explorius nu med, om min pärm börjar bli tjock hehe, bara papperna kommer ju väga ett par kilo under resan. Det var bland annat DS2019 (tror jag det heter) vilket är det viktigaste papper som jag förmodligen hållt i min hand, utan det kommer jag ingen vart. sen var det lite andra papper om försäkringar och om visum. Måste ta tag i visum fixet snart, det är nog det som jag är mest nervös för, ganska sjukt.
Men men nu måste jag kila och jobb, ha det!

Informations möte

Hejhej!
Är faktist riktigt pepp på att åka nu, varit på informations möte och visst var det en hel del regler hit och dit men det känns så ortoligt bra (förutom att det kommer bli en förmögenhet dyrare än vad som var väntat) och så så nära nu! :)
först var det ett SLEP test, ett obligatoriskt engelska test vilket jag gått och varit sjukt nervös för men det var inte så där jätte svårt, i början var det sjuuukt lätt, nästan skratt retande, men sen blev det lite svårare på slutet, dock inget att vara orolig för :)
och sen ett ungefär 4 timmar långt möte, det mesta hade man bar koll på innan men lite nytt var det allt, riktigt kul, det känns så nära nu! :D vill inte gå tillbaka till skolan nu det sista även om det bara är tre och en halv vecka kvar, vill bara åka :)
men nu så ska jag sova, upp imorgon och jobba, eller ja jag börjar två men måsta plugga lite innan :S
ha det gott!


Besviken...

Kan inget annat än att säga att jag är grymt besviken på Explorius.. Fick sista inbetalningen i dag och det smällde mig rakt upp i ansiktet, en avgift på 7500 kr på grund av valuta ändringar..
Informationen om avgifter som dessa har varit usel och även om jag letade i mina papper i dag hade jag svårt att hitta information angående extra avgifter på grund av valuta ändringar, jag är besviken på så sätt att vi ett antal gånger har fråga om eventuella extra avgifter och inte har avgifter som dessa nämnts.. 7500 kr är mycket pengar för mig som sliter sönder mig för att tjäna i hopp alla pengar som faktiskt krävs för denna resan och extra avgifter som dessa kommer jag att få dra av mina fickpengar vilket inte glädjer mig speciellt mycket.
JAG ÄR GRYMT BESVIKEN!
Men jag antar att det bara är att gilla läget, jag ger aldrig upp mitt livs största dröm och aldrig att pengar ska få krossa mig denna gången heller!


Vill iväg...

Vill bara åka, nu nu nu!

Såg två tjejer på bussen igår, de var på väg upp mot Axamos flygplats med varsina stora väskor och ett enormt leende på läpparna de skulle utan tvekan ut och resa och om jag fick en helt underbart härlig nervös känsla i magen då hehe :) snart är det dags, snart är det min tur att ge mig iväg på äventyr, det är mindre än tre månader kvar!
Men först ska man bara orka gå klart de fem olidligt långa och hemska veckorna i skolan, fixa in alla inlämningar och klara alla prov, just nu ser det tungt ut men jag måste fixa det även om jag har en del motgångar att besegra, och jag är såååå sjukt trött på det!

Trotts ledig dag imorgon (alla andra stackare ska göra nationellt engelska B prov) ska jag kila och sova nu, är grymt seeg och måste få lite vettigt gjort imorgon vare sig jag vill eller inte. Måste ta tag i skolan och avsluta på ett grymt sätt nu ( jag kommer trotts allt slippa se ED på hela 14 månader, UNDERBART!!!)

Sov så gott!


RSS 2.0