PROM 2010

Hej allesammans! Helgen som varit var ganska händelserik vi hade nämligen prom på lördagen.
Förra veckan på måndagen hade vi samling i aulan under home room för att presentera prom kandidaterna (kandidater till prom king & queen) och tro det eller ej men jag var en utav dem! Wihooo, tjejerna fick var sin tiara (som skulle bäras under dagen och på prom) och killarna fick en sån där blomma man sätter på kavajen. 
Jag var bara glad att jag var med bland kandidaterna så hoppades verkligen inte på något mer. 
I alla fall så kom lördagen, jag gick upp ganska tidigt och började snart göra i ordning mig, bestämde mig för att göra håret och så själv eftersom klänningen var så dyr som den var, blev väl ine super men det funkade, vid 3 tiden kom min dejt zac och hämtade upp mig, jag fick min blomma som man bär runt handleden och vi tog lite bilder här sen åkte vi in till Baileys för att äta med våran grupp som bestod av 5 andra par. Det blev även en del bilder tagna av föräldrar som var där. Efter maten åkte vi till skolan för "proffs bilder" och efter det stod limousinen och väntade på oss, vi åkte runt i lilla cherokee i två timmar men der var en upplevelse att få åka limo så det var kul. Vid 7 tiden åkte vi tillbaka till skolan där vi ställde upp för grand march. Man går genom och de presenterar alla par, Mikaela Sandahl escorted by zac woods. och för oss som var kandidater var det bara att ställa sig sist i ledet igen för vi var tvungna att gå igenom två gånger vilket betydde två chanser att snubbla) som tur var klarade jag mig fint båda gångerna. När vi gått ner för andra gången fick vi queen kandidater sätta oss ner på stolar och king kandidatrena ställde sig bakom oss och det var dags att presentera 2010 prom king & queen. Prom King blev juan och så till queen, eftersom jag var säker på att jag INTE skulle vinna blev jag VÄLDIGT förvånad när de presenterade 2010 prom queen is Mikaela Sandahl, otroligt roligt och en jätte upplevelse att ta med sig hem, så ja jag fick ännu en tiara, denna var lite större och så fick jag jätte fina blommor.
Efter det var det kort kaoset! Lysen tändes och alla sprang runt och fotade i en halvtimme och sedan började dansen. Dansen var jätte kul! Saknar det otroligt mycket, att bara få gå ut och dansa en kväll på centrum! men snart kan man göra det med igen.
Efter dansen som var slut vid 12 åkte vi hem till zac och bytte om till after prom som började vi 1. Där var det lite karaoke, lekar, mat, tävlingar, lottdragningar (MASSA fina priser, jag vann dock bara en klippning och 20 dollar) och sen vid 3 var det en hypnos show. After after prom åkte våran grupp (inte alla dock) hem till amandas hus och åt frukost klockan var då runt 4-5, vi låg sedan ute med massa filtar och kollade på stjärnorna och soluppgången och sen åkte folk hem och jag och amanda gick in och la oss. Vid 11 tiden vakande jag och LeAnne kom och hämtade upp mig.
Söndagen var en OTROLIGT lugn dag, gjorde absolut ingenting och var otroligt trött, men ja prom var verkligen ett utav de bästa dygnen här so far så det var värt det.

Bilder får jag lägga upp någon annan dag eller lite senare för nu ska vi äta middag.
Har de så bra så länge!
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-04-21 @ 18:14:04
Postat av: Mormor o Morfar o Sebbe

Ett JÄTTGRATTIS !!! Va stolta vi är Ser fram mot att få se bilderna. Kramar imassor från oss.

2010-04-21 @ 18:36:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0